The winner takes it all (and Kwangie gets nothing)

Heb je dat ook?
Dat iedereen om je heen ooit wel eens íets heeft gewonnen?

Een jaar gratis zwemmen (Broer), een fotocamera (Zus), een paar nieuwe sportschoenen (vriendinnetje) en nu mag ook Lief zich voegen tot dit rijtje geluksvogels.

Natuurlijk heeft hij de Hoofdprijs jaren geleden al gewonnen, toen hij mij na tien dagen eindelijk voor zich wist te winnen. Maar gisteren was Lief toch echt eventjes nóg meer de gelukkigste man op aarde: Als 102e beller won hij warempel twee hele kaartjes voor Nederland-Noorwegen deze woensdag. en nee, ik mag wil niet mee!

En nu?
Nu blijf ik over.
Als de enige echte loser die nog nooit iets in d’r leven gewonnen heeft.
Geen rooie cent van alle Staatsloten die mij in één klap rijk moeten maken.
Niets geen auto van al die belspelletjes op televisie.

Nog niet eens zo’n reisje naar Portugal of zo!

Maar ik geef niet op.
En ga gestaag door.
Want.
Is meedoen niet belangrijker dan winnen?

Nu even serieus, mensen.
IK WIL GEWOON OOK EENS EEN KEERTJE IETS WINNEN!
Het hoeft niet veel te zijn, hoor. Met een miljoentje ben ik tevreden. En alle mensen die menen dat ze dat soort bedragen niet op hun rekening bijgeschreven willen zien: Stuur mij een mailtje en je krijgt mijn rekeningnummer!
Advertenties