Hot hot hot!

Shanghai food jujubee tree

Pittige vegaballetjes – Jujubee Tree

Wil je het zekere voor het onzekere nemen, dan moet je pittig eten in China. Het smaakt altijd goed (zelfs als het nergens meer naar smaakt) en die pepertjes doden alle bacterien. Weet je in ieder geval dat je buikpijn niet komt door onhygienisch toiletverkeer.

Als je niet meer gewend bent dan een beetje sambal uit een potje, wacht dan nog even met de ma la gerechten uit de Sichuanse keuken. Het eten uit die regio wordt niet voor niets verlammend heet genoemd!

Shanghai food New Age veggie

Sichuan hot pot – New Age Veggie

We hadden eens een collega meegenomen naar een Sichuans restaurant. Het was lunchtime en hij beweerde best wel pittig te kunnen eten. Hij kwam er flink bezweet en met dikke lippen terug. Volgens mij hoorde ik hem ook nog piepen over ademhalingsproblemen. die mannen kunnen ook niets hebben!
Nu kan ik me voorstellen dat je mij niet gelooft of dat je denkt dat ik lichtelijk overdrijf.

Geen probleem! Ga je gang! Probeer het eens uit, zou ik zeggen.

Als je maar belooft de volgende dag niet aan mij te denken als je billen in brand staan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s