Open brief aan de lezer

Shanghai, 12 juni 2008
Geachte Lezer,

Hartelijk dank voor uw getoonde belangstelling in kwangie.punt.nl.
Onze teksten worden met de grootste zorg samengesteld, waarbij kwaliteit en leesplezier voorop staan. kwangie.punt.nl staat niet achter het bewust kwetsen van individuen en/of groepen met verschillende culturele achtergronden.

Helaas kunnen wij niet altijd aan alle verwachtingen voldoen, maar waar mogelijk zullen wij uw wensen inachtnemen en zorgdragen dat u kunt blijven rekenen op de kwaliteit van kwangie.punt.nl, zoals u gewend bent.

Bij deze bieden wij onze welgemeende excuses voor uw teleurstelling toen u “pyjamafeest” en “borsten” invoerde bij Google en op het leven van een muts eindigde.

Tevens vragen wij om uw begrip om de ontstane communicatiestoornissen, gevolgen van een verblijf in een ver oord, waar het gebruik van Nederlands geminimaliseerd is. Hopelijk kunnen wij uw gevoelens van verbijstering compenseren met de mededeling dat ondergetekende geen aanbieding tot columniste heeft ontvangen. Met zulks verwarrend taalgebruik kan geen enkel tijdschrift overweg. Voorlopig kunt u dus enkel en alleen terecht bij kwangie.punt.nl.

Rest ons u te danken voor uw begrip en het uitspreken van de wens u in de toekomst te kunnen blijven welkomen op kwangie.punt.nl.

Met vriendelijke groet,
Kwan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s