Cheese!!

Chineesjes hebben een fascinatie voor foto’s en camera’s. Iedere zichzelf respecterende Chinees heeft op zijn minst een digitale camera (sorry, Broer, you have to face the truth!). En die mega-semi-professionele spiegelreflex dingen met zoooooooomlens zijn hier ook niet bepaald schaars.

Zet vier Chineesjes een paar daagjes bij elkaar en er worden foto’s gemaakt. Héél erg veel foto’s. En tussendoor moest er ook van kleding veranderd worden. En de make up en nageltjes bijgewerkt. Niets werd aan het lot overgelaten. Je moet je happy moments immers vastleggen.

Uit solidariteit zal ik jullie de honderden foto’s in verschillende outfits en formaties besparen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s