Zondagschool

Het was weer een educatieve dag.

Zo leerden we dat Amsterdam in Engeland ligt, dat je beter je broek aan kunt houden wanneer je noodles eet en dat Merel Roze populairder is dan Kluun.

Amsterdam ligt niet meer in Nederland. Het valt tegenwoordig onder de Engelse vlag. Aldus Statcounter, die mij verzekerde dat er drieendertig bezoeken uit Engeland zijn geweest. WOW!!! Impressive, isn’t it?

Zeker als je je bedenkt dat ik, naar mijn weten, slechts één Nederlandse collega en een handjevol familie aan de andere kant van de Noordzee heb zitten. En die familie, die kan geen woord Nederlands.

Helemaal in mijn nopjes klikte ik even hier en daar om mijn bezoekers van het grote eiland nader te onderzoeken. En wat blijkt? Statcounter noteert lezers uit Amsterdam onder Engeland. Béétje jammer. 

 

Van al dat analyseren krijgt een mens honger. Gelukkig hadden we nog noodles in huis. En na die ene keer dat ze in mijn schoot waren beland, dacht ik zo slim te zijn om mijn broek uit te trekken. Helaas weet ik nu dat een grote vlek op je broek bij lange na niet zo erg is als een derdegraads verbranding op de blote benen. AU!

 

Na de grote schoonmaak en de lange, koude douche zijn we nog effekes bij Kluun op bezoek geweest. Je weet wel, die van ‘Komt een vrouw bij de dokter’ (vertaald naar het Engels als ‘Love Life’ en ikke nog steeds niet begrijpen waarom zo’n slechte titel). Hartstikke leuk, die logs van Kluun. Toch staat hij niet in de Blog50-lijst. Merel Roze weer wel, die staat op nummer 33. Merel who? Merel Roze. Wist ik ook niet. Maar nu wel.

 

Heel nuttig, zo´n dagje levenswijsheid opdoen.

* Merel Roze maakt mooie foto’s en schrijft bijzondere verhalen. Neem een kijkje!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s