Ik ga op reis en neem mee…

… Mijn moeder, stress (gerelateerd aan eerst genoemde) en mijn vader!

Zo, ik heb me voor niets druk gemaakt over wat te doen met mijn ouders; mijn ouders wisten haarfijn te vertellen wat zij wilden doen hier in Shanghai: Ze willen naar Putuoshan. Oh, ok… Wanneer dan? Morgen! Dan moeten we maar aan het regelen!!

Hulpeloos/hopeloos als ik ben, heb ik een hulplijn in moeten schakelen: Broer lief en Broer’s lief. Zij hebben ons reisschema uitgedokterd en per electronisch hete post* opgestuurd. Pffff…. En dus staat de wekker om 5:45 want morgen moeten we per taxi naar een of andere brug, waar een shuttlebus ons in een ritje van een uur naar een boot zal brengen die ons in zo’n tweeeneenhalf uur naar het eiland naar wens zal brengen. We overnachten op het eiland en keren weer terug op donderdag. Een ding staat vast: Het zal zeker leuke verhalen opleveren!!

Wordt vervolgd.

* electronisch hete post is niet mijn idee! Letterlijk geciteerd van een prof van geschiedenis die bij een genootschap ter bevordering en conservering van de Nederlandse taal hoorde. 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s