Moederdagherinnering

De telefoon ging.

Het was moeders:
“Goh, ik dacht, waar blijft je telefoontje. Ik bedoel, het is tenslotte Moederdag. En je broer en je zus hadden allebei al gebeld. En ik zei nog zo tegen je vader: ‘Waarom heeft de Derde nog niet gebeld?’ en ik wist zeker dat je nog van plan was om te bellen, aangezien het Moederdag is, maar ik had geen zin meer in wachten, dus ik dacht, ik bel jou maar.
Waarom heb je mij niet gebeld?”

Laat dit een waarschuwing zijn voor alle kinderen die hun Moeders nog niet hebben gebeld op deze grijze zondag: Bel haar! En snel een beetje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s