De verhuizing naar kwangie.com

Dat verhuizen van kwangie.punt.nl naar kwangie.com gaat niet bepaald zonder slag of stoot. Dat krijg je er van als je met een half oog de peuter in de gaten houdt, terwijl je je baby een flesje geeft en stiekem toch wat probeert te typen op je mobieltje.
Op de juiste momenten moet je ook nog eens “Oh, echt waar?” en “Goed zo, schatje!” zeggen. Anders kun je het helemaal schudden.

En dat multitasken, dat kan ik dus niet.
Dan krijgen volgers ineens twee nieuwe stukjes achter elkaar in hun inbox. Nóg een voordeel als je mijn blog volgt 😉
Klaagt de Puk dat ik niet enthousiast genoeg ben over haar kunstwerk.
En zit de Watermeloen onder de melk, want melk uit je mond laten lopen is leuk als je drie maanden oud bent.

Toch blijf ik stug doorgaan.
Want verhuizen naar kwangie.com, dat stond al jaren op het plan.
Of ja, het verhuizen naar kwangie.nl stond al jaren op het plan.
Maar dát plan is zo onder het stof komen liggen, dat zelfs Marie Kondo het niet meer kon reanimeren. En zoals Maureen het al aangaf, als je ’t doet, moet je ’t meteen goed doen.

Wat ook niet meehelpt is dat ik heel sentimenteel word van  alle oude stukjes die voorbij komen. En ik heb ze herlezen. Alle 300+ berichten uit het verleden.
Sommige nog slechter dan de andere.
Af en toe snapte ik niet meer wat ik destijds wilde zeggen.
En soms schoot mijn hand naar de mond.
Ga weg! Dat heb ik NIET gezegd! En al helemaal niet met de hele wereld gedeeld!

Zo had ik in 2008 een voorliefde voor Kitsch Kitchen.
De naam zegt het al.
Het is kitsch. Big time.
Dat is toch wel een smet op mijn verder keurige smaak.
Vergeef me,  ik was jong.
Ook heb ik oneindig veel EK voetbalblogs geschreven, waarvan ik de helft per ongeluk getagd heb met het WK.

Dat vraagt haast om geschiedvervalsing.
Gewoon op delete drukken bij de stukjes van het niveau ‘een 10 voor enthousiasme, maar een 1 voor uitvoering’. Maar dan moet ik minstens 200 berichten verwijderen.
En dat kost weer tijd en zo. En wie leest er nog berichten uit 2008?

Maar mocht je in de komende periode rare dingen voorbij zien komen, weet dan dat het goed komt.
Ooit.
Als de kinderen het huis uit zijn. Ergens in 2046 of zo…

Ps. de 3.486 reacties hebben de verhuizing helaas niet overleefd. Alle reacties zijn kwijt!
Dat ziet er best wel een beetje sneu uit, vind je niet?
Laat dus gerust een berichtje achter, dat vind ik leuk 🙂

Advertenties

17 gedachtes over “De verhuizing naar kwangie.com

 1. Aaah, wat leuk, ik word genoemd! In je blog! 😀 Voel me helemaal trots. Jammer dat ik niet ook een blog heb (wel ooit gehad), dan konden mensen weer doorklikken en dan had ik ook weer wat leuke lezers erbij.

  En wie hield in 2008 nou niet van Kitsch Kitchen?! Ik wel! (Nu ook niet meer). En van Blond-Amsterdam-servies(ik toen niet en nu ook niet).

  Like

  • Ik heb Blond mokken #guilty
   Maar toen ik die weg wilde doen, zei Lief dat ie dat formaat zo handig vond voor koffie. Dus tja, iets van echte liefde is hem zijn Blond mokken gunnen of zo?

   Like

   • Ja, nouuu het was een blog (web-log.nl) over wat ik meemaakte tijdens mijn minor in het verre Azië. Met van die waarbenjij.nu achtige teksten. Ook zo’n 2008 iets, behalve dat ik er in 2007 was. Tegenwoordig zijn blogs zo’n beetje half-echte magazines met mooie layouts en eindigend op .com 😉 Te professioneel voor mij 🙂

    Like

   • Ik denk dat ik ook wel eens bij jou langs ben geweest, bij je web-log, kan dat? Als je klaar bent met afstuderen toch maar heroverwegen om opnieuw te beginnen 😉

    Like

 2. Ik voel nú al plaatsvervangende jeuk aan m’n verhuis allergie;-( heb ik héél slechte ervaringen mee gehad destijds met streepjes weblog. Oude logjes lezen ( bij jezelf) is leuk, dus zeker niét kiepen die logjes.Zelfs niet de voetballogjes al heb ik niéts met voetbal. Jammer dat je reacties verloren gegaan zijn, ik vind de reacties zélf altijd een prachtige aanvulling op m’n logjes maar oke, weg is weg, niets aan te doen. Succes op je nieuwe stek en als je de oude schrijfstijl meeneemt blijft het gewoon gezellig;-)

  Liked by 1 persoon

 3. Mijn blog schijnt gehackt te zijn en nu een virus te hebben. Moet ik alles blogs + foto’s vanaf 2009 verwijderen en opnieuw installeren. Maar daar zie ik van af. Alleen bloggers die me via Bloglovin lezen hebben er last van.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s