Million dollar baby

Toen ik vanmorgen rustig aan mijn ontbijtje de nieuwe Cosmo doorbladerde, verslikte ik me bijna in mijn yoghurt. Niet omdat de yoghurt over datum was, daar kwam ik helaas pas achter ná het veroberen van een heel bord, waardoor ik nu met een onbehaaglijk gevoel rondloop, maar om wat er in een artikel stond.

Maar liefst drie pagina’s wijdt de Cosmo aan“Hoe word je een million dollar baby“. Hierin staan tips hoe je HEM aan de haak kunt slaan. En zoals de titel al verraadt, is de hem in kwestie niet zomaar je grote liefde, nee het is hém met de zes nullen! Goeie hemel!
Ik citeer: “Maak een kind – wil je voor eens en altijd aan zijn geld binden: zorg dat er een ‘liefdesbaby’ komt – en jij hebt je pensioen binnen.”

Nu heb ik van Gijs gehoord dat een kind elk jaar een miljoen kost, dus zo heel rijk zul je er niet van worden. Toch? TOCH!?!?! Levert ‘gewoon’ trouwen en scheiden niet al genoeg op? Heeft de kredietcrisis dusdanig toegeslagen dat we weer om economische redenen kinderen gaan baren?

Maar goed, ieder zijn ding.
En de miljonair in kwestie is er zelf natuurlijk ook bij.

Laten we maar gauw over gaan op de orde van de dag: de koelkast uitruimen en alles weggooien wat over datum is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s