Kwangie’s afhaal

Het leuke aan het wereldwijde web is dat als je zomaar hier en daar klikt op de allerleukste sites terecht kunt komen. Er zijn genoeg mensjes die over van alles en nog wat schrijven, je hebt verslaggevers en er zijn de strijders voor een hoger goed, zoals het Signalering Onjuist Spatiegebruik.

Zoveel vissen in de vijver, hoe weet je wie een bezoekje waard zijn en wie niet? Gelukkig bieden zoekmachines als Google uitkomst. Zeker als je op zoek bent naar Chinees eten, verhalen en pangang (let wel: zonder ‘babi’), dan kom je ineens bij MIJ uit!?!

Sambal-bij?
Google kwangie.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s