Over toetsenborden en zo

Heb je dat laatst gelezen? Dat de sommige toetsenborden nog viezer zijn dan een toiletbril!? Ik moest er bijna van overgeven. Ik werk elke dag op verschillende computers met bijbehorende keyboards. Het zijn ook nog eens ‘openbare’ computers, ergo toegankelijk voor heel veel mensen en er hoeft er maar een niet te houden aan de wc-etiquettes! Je moet weten, voor iemand die niet van poetsen houdt, heb ik uitzonderlijk veel smetvrees.

Mijn eigen laptop is ondertussen gesopt met wattenstaafjes en alcohol. Geweld werd daarbij niet geschuwd. De knop “pijltje naar beneden” is gesneuveld omdat er een kruimeltje boven water moest komen. Ik neem me voor om in Nederland de stofzuiger over het toetsenbord te halen. Tot die tijd handschoenen aan dan maar?

De computers op het werk heb ik ook onder handen (laten) nemen. Ik vertelde mijn Chinese collega Florence het hele verhaal van de vieze toetsenborden, waarop zij resoluut aan de poets ging. Florence beperkte zich niet tot het toetsenbord, ook de muis, het scherm en alles om de computer (het hele kantoor dus) werd onder handen genomen. Wat ga ik die meid toch missen!

En dit zetten we meteen even op ons verlanglijstje, toestenbord geschikt voor de vaatmachine.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s