Komt een vrouw bij de orthodontist…

… zegt de orthodontist tegen de vrouw:

“Ik wil u niet ontmoedigen, maar u moet écht gemotiveerd zijn, anders heeft het geen zin! Het duurt gemiddeld zo’n twee tot drie jaar, u moet iedere maand op controle komen, u kunt geen lange reizen naar het buitenland maken en dan heb ik het nog niet eens over de kosten gehad. Bovendien zult u het niet altijd even prettig vinden om op uw leeftijd met een beugel onder de mensen te moeten komen. Het zal ook niet altijd pijnloos zijn en naar alle waarschijnlijkheid moeten ook tanden en kiezen getrokken worden. Het heeft dus géén zin als u niet gemotiveerd bent.”

En réken maar dat Kwangie gemotiveerd is! Wie wil er nu niet kapitalen neerleggen voor het trekken van tanden en kiezen? Laat staan op je dertigste rondlopen met vrolijk gekleurde blokjes op de tanden? Ik heb dan ook meteen een vervolgafspraak gemaakt. Ergens eind oktober.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s